Mire se vini ne Forumin Islam Bujanoci
Lusim Allahun s.v.t qe te keni dobi nga vizita juaje
Regjistrohu ose Identifikohu
Mire se vini ne Forumin Islam Bujanoci
Lusim Allahun s.v.t qe te keni dobi nga vizita juaje
Regjistrohu ose Identifikohu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PORTALIForumGalleryKërkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi

Sexhdja e mbron njeriun nga kanceri

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Usame
Moderator
Moderator
Usame

Numri i postimeve : 381

Sexhdja e mbron njeriun nga kanceri Empty
MesazhTitulli: Sexhdja e mbron njeriun nga kanceri   Sexhdja e mbron njeriun nga kanceri Icon_minitimeMon Aug 23, 2010 7:48 am

Sexhdja e mbron njeriun nga kanceri Imag5es

Sipas një hulumtimi të bërë nga shkencëtarët Egjiptjan,të përkulurit ndaj Allahut mbron njeriun nga kanceri
Sipas analizës së bërë ngë Instituti Kombëtar i Teknologjisë Laserikenë Kajro të Egjiptit, sexhdja ndaj Allahut mbron njeriun nga kanceri.Sipas analizës, sexhdja ndikon shumë pozitivisht tek gratë shtatzëna duke e mbrojtur embrionin e tyre nga deformimet e mundshme. Krahaskësaj ndihmon edhe ndaj shumë sëmundjeve trupore dhe psikologjike.
Kryetari i Institutit Kombëtar i Teknologjisë Laserike profesor i biologjisë, Muhammed Zijaeddin Hamid pohon se në këtëperiudhë trupi i njeriut nga çdo anë është duke u përballuar më rreze elektromagnetike, kështu që absorbon më shumë reze. Ndërsa, sipas profesorit, këtë energji të tepruar padyshim duhet larguar nga trupi.
Sipas analizës se shkencëtarit egjiptian energjia elektromagnetike e tubuar në trup largohet nge sexhdeja ndaj Allahut.
Kontakti i shtatë pjesëve të trupit më tokën liron energji nga trupi.

“Njeriu duke qëndruar në sexhde më pak ngacmohet nga valët elektromagnetike si dhe me kontaktin e ballit me tokën e liron energjinë” pohon profesor Zijaeddin. Sipas rezultateve të analizës së bërë, njeriu në pozitën e sexhdes është në kontakt me shtatë pjesët ë trupit me tokën dhe kjo ndikon në rritjen e energjisë së liruar. Kjo ndikon pozitivisht në eliminimin e lodhjes dhe në sëmundjet e tjera.

Sipas profesorit Zijaeddin për të liruar energjinë në mënyrë sa më të shëndoshë gjatë qëndrimit në sexhde duhet të kthehemi në drejtim te Qabes, nga sipas profesorit ” Qabja është qendra e tokës dhe drejtim kah qendra e fytyrës së tokës është pozicioni më ideal për të liruar energjinë nga trupi”

“Pesë kohët e namazit farz është e mjaftueshme për të larguar energjinë e tepërt nga trupi deklaron shkencëtari egjiptian duke theksuar se tepricat e formuara gjatë gjumit largohen gjatë faljes së namazit të sabahut duke mundësuar një fillim të mbarë dhe të shëndoshë për një ditë të re.

Namazi i drekës, ikindisë dhe akshamit pakësojnë lodhjen dhe stresinditor duke mundësuar një qetësi psikologjike për njeriun, ndërsa namazi i jatsisë largon pjesën tjetër të energjisë së tepërt të marrë gjatë ditës dukë mundësuar një gjum të shëndoshë për njeriun.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.bujanoci.org

Sexhdja e mbron njeriun nga kanceri
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
»  All-llahu sprovon njeriun me kënaqësi dhe vështirësi
» All-llahu sprovon njeriun me kënaqësi dhe vështirësi

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: Namazi-
Kërce tek: