SimpLite-MSN Nëse keni dëshir që bisedat tuaja të jen më privat dhe më të sigurta , atëher kjo vlen për ju...
Ju jeni duke përdorur MSN Messenger të bisedoni me miqtë ose kolegët tuaj. A e dini se mesazhet tuaja janë dërguar përmes internetit në formë cleartext?
By encrypting mesazhet para se të largohen nga kompjuteri juaj në internet, SimpLite-MSN përgjuesat pengon nga leximi bisedat tuaja MSN Messenger. Si pasardhës origjinale të simp 1.0, SimpLite MSN përfitimet nga shteti i artit algoritme për të siguruar mesazhet tuaja, ndërsa mbajtjen e një intuitive interface.
Prodhimet tona mund të trajtojë si Encrypted dhe unencrypted chats. Në qoftë se kontaktet tuaja përdorni SimpLite / SimpPro, bisedat do të shifruar. Përndryshe, ata do të mbeten unencrypted.
SimpLite-MSN është falas për përdorim personal në shtëpi ose në zyrë. Megjithatë, vetëm një produkt nga familja SimpLite mund të nisë në të njëjtën kohë në kompjuterin tuaj. Për përdoruesit e korporatave ose më shumë kërkuar, ne ju rekomandojmë që të kontrolloni SimpPro, versionin komercial. Compatible with SimpLite, ajo mund të encrypt shërbimeve të shumta IM njëjtën kohë, prodhojnë shkrimet e koduar, transferet encrypt fotografi në mesin e shumë karakteristika të tjera të mrekullueshme!
SHKARKO