Mire se vini ne Forumin Islam Bujanoci
Lusim Allahun s.v.t qe te keni dobi nga vizita juaje
Regjistrohu ose Identifikohu
Mire se vini ne Forumin Islam Bujanoci
Lusim Allahun s.v.t qe te keni dobi nga vizita juaje
Regjistrohu ose Identifikohu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PORTALIForumGalleryKërkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimi

SimpLite-MSN

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Usame
Moderator
Moderator
Usame

Numri i postimeve : 381

SimpLite-MSN Empty
MesazhTitulli: SimpLite-MSN   SimpLite-MSN Icon_minitimeMon Dec 14, 2009 2:03 pm

SimpLite-MSN
SimpLite-MSN 835gmcj
Nëse keni dëshir që bisedat tuaja të jen më privat dhe më të sigurta , atëher kjo vlen për ju...

Ju jeni duke përdorur MSN Messenger të bisedoni me miqtë ose kolegët tuaj. A e dini se mesazhet tuaja janë dërguar përmes internetit në formë cleartext?

By encrypting mesazhet para se të largohen nga kompjuteri juaj në internet, SimpLite-MSN përgjuesat pengon nga leximi bisedat tuaja MSN Messenger. Si pasardhës origjinale të simp 1.0, SimpLite MSN përfitimet nga shteti i artit algoritme për të siguruar mesazhet tuaja, ndërsa mbajtjen e një intuitive interface.

Prodhimet tona mund të trajtojë si Encrypted dhe unencrypted chats. Në qoftë se kontaktet tuaja përdorni SimpLite / SimpPro, bisedat do të shifruar. Përndryshe, ata do të mbeten unencrypted.

SimpLite-MSN është falas për përdorim personal në shtëpi ose në zyrë. Megjithatë, vetëm një produkt nga familja SimpLite mund të nisë në të njëjtën kohë në kompjuterin tuaj. Për përdoruesit e korporatave ose më shumë kërkuar, ne ju rekomandojmë që të kontrolloni SimpPro, versionin komercial. Compatible with SimpLite, ajo mund të encrypt shërbimeve të shumta IM njëjtën kohë, prodhojnë shkrimet e koduar, transferet encrypt fotografi në mesin e shumë karakteristika të tjera të mrekullueshme!
SHKARKO
Mbrapsht në krye Shko poshtë
http://www.bujanoci.org

SimpLite-MSN
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: Programe aplikative-
Kërce tek: